Om oss

JKF UTBILDNING är ett svenskt företag som förser världen med lättbegripliga, JKF-webinarier och fysiska utbildningar, i affärsjuridik och ekonomi för ägare, styrelseledamöter och VD i bolag och föreningar.

Våra utbildningar är enkla att förstå och ger Dig högre kompetens, på kortare tid och till en lägre kostnad genom att vi, som utbildningsanordnare, kan förena ämneskunskap, bra pedagogik och informationsteknik ( IT).
Vi bedriver också distansutbildning genom att kombinera fysiska sammankomster och JKF-Webinarier. Vissa kurser ges bara som JKF-Webinarier och en del kurser ges som e-learning kurser.

 

Vad är ett JKF-Webinarium?

JKF är en kortform av Jag Kan Förklara. Ett webinarium är en kortform av orden web-baserat seminarium, dvs en presentation, lektion eller workshop transfererad över internet.
Tillsammans bildar dessa två kortformer själva kärnan i JKF-WEBINARIERNA.

Vi ger JKF-Webinarier individuellt (One2One) eller i grupp enligt överenskommelse.

Ett Webinarium till skillnad från en Podsändning eller Websändning är att Webinariet möjliggör tvåvägskommunikation mellan sändare och mottagare. Tvåvägskommunikationen i JKF-Webinarierna sker genom så kallade ”pulls” dvs frågor som ställs via datorskärmen till lyssnaren där lyssnare svarar direkt på skärmen eller genom den chatt-funktion som finns i programvaran alternativt direkt muntligt via internet eller uppkoppling via telefonkonferens. Graden av tvåvägskommunikation bestäms utifrån ämnet och målgruppen.

JKF UTBILDNING bildades 1998 av Krister Frost, som fortfarande driver verksamheten.